Simon-Audrey.reismee.nl

Bentota

In Mirissa hebben we vooral een weekje geluierd en gerelaxt! Iedere ochtend en middag even zwemmen met de schildpadden, iedere ochtend en middag even een stukje met de tuk om ECHTE koffie te drinken. En iedere middag en avond verzinnen waar we zouden gaan eten.

Ook kwam er iedere dag een varaan voorbij (de eerste keer stond ie ineens naast Siem z'n strandbed en hij schrok behoorlijk (de dag daarvoor was 't al een slang van bijna 2 meter;-) De varaan heeft ook een keer een nest schildpad eieren leeg geroofd... De locals waren er niet blij mee maar tegen de tijd dat ze het door hadden had hij al zo'n 60 eieren op en konden ze er nog 2 redden (en wij stonden er bij en keken er naar)....

Gister werd er nog een Nederlandse jongen, die ook bij ons in het resort zat, afgevoerd met de ambulance. Die was tijdens het golfsurfen op een rots gevallen en die had fijn een stuk bot uit zijn schouder steken die daar niet hoorde... Brrrrr!!

Vanmorgen zijn we richting Bentota gereden, een mooie rit van 95 km. Siem werd weer helemaal blij dat ie weer een stukje mocht rijden!! Het blijft leuk! In Bentota hebben we nu een heel fijn plekje bij Bentota River Edge langs het water (Lagoon Bentota). Met een zwembadje van een halve meter diep, maar genoeg om even in af te koelen. Er worden hier allerlei watersporten gedaan en de hele dag komen hier joelende toeristen langs op een banaan, jetski of speedboot.

Ennnnnn.... Simon heeft vandaag eindelijk gevist. De hele reis de hengel mee, en op de een na laatste dag pas gebruiken ;-0. Maar hij had wel beet!! Toen hij de vis terug gooide waren de heren hier erg geshockeerd.

Morgen rijden we richting Negombo om daar nog 1 nacht door te brengen bij Richvin Villa en vrijdag weer richting huis....

X

Reacties

Reacties

Margaret

Kom terug
Kom terug
Kom terug
Kom terug
Kom terug
Kom terug

:)
We missen je

Ton

leuk verhaal die slang!!!!!!

Frank

Lekker verhaal met die eieren?
En hoe is het met die Nederlander?

Zus

??

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!