Simon-Audrey.reismee.nl

Coron City, Palawan

Hallo allemaal,

Nog in Coron City en tot nu toe nog niet veel gedaan. Het is één grote stinkboel hier, maar na een dagje hier rondlopen zijn we daar ook wel weer aan gewend. Je moet er even aan wennen, maar uiteindelijk is al die bedrijvigheid wel ‘gezellig'.

Vandaag dus een beetje door downtown gelopen, wat gedronken en ons leeg gescheten ;-). Vanmiddag naar the hotspring geweest. Dat water is tussen de 38 en 41 graden en komt regelrecht uit een vulkaan ergens hier boven. Het water was echt WARM en heel helder! Wel leuk om eens in te dobberen! Verder een beetje bij ons slaapadres gehangen (een toilet kan maar nooit dichtbij genoeg zijn;-). We zijn nog wel even over de markt gelopen en nu weten we waarom de toilet onze beste vriend is (zie foto's)...

Morgen hebben we weer een snorkeltrip geboekt en schijnbaar gaan we dan echt wat mooie plekjes zien. We hebben gewoon een visser geregeld, want als je de officiële trip boekt, betaal je net zoveel, ga je met een hele groep en kregen we niet de plekjes te zien die we wilden zien. We gaan snorkelen bij het meest heldere stuk water ter wereld (maar dat zeggen ze hier, ze noemen het ook weer een wereld wonder, net als de underground riber). Daar ligt ook een oud Japans schipwrak uit de 2e wereldoorlog en die kan je met je snorkel gewoon zien. Dus we zijn benieuwd... En hopen dat het goed gaat met onze stoelgang... (we hopen dat we niet onbedoeld de visjes gaan ‘voeden')!

Nu genoeg ranzigheid, we hopen morgen met wat leukere verhalen te komen! ;-)

Kus, Au & Siem

Reacties

Reacties

wim

He schijters,
Ik weet wat het is, ligt aan te weinig drank, te veel slapen en nieuwe indrukken...
Hier ist nog steeds k-weer, regen regen regen en regen
Ik ga zo maar weer eens naar huis, de eerste week zit er weer op.
Houdoeeeeeeee

TanTan

Advies, een een dag droog brood, dan ben je zo weer okè
vooral water drinken. Geniet van al het moois om je heen.
De foto`s zijn heel mooi en de verhalen gezellig en bizar.
dikke knuf. DOEIIII.

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!