Simon-Audrey.reismee.nl

Alajuela

Kennen jullie de mop van Au en Siem die een auto hebben gehuurd in San José, Costa Rica?? De auto stond dus klaar in San José, Californië!!!!! En we zijn niet eens de eerste bij wie dit gebeurd.

Wat een een goede actie van mij weer. Het had erger kunnen zijn want ik had ook de vliegtickets daar naar toe kunnen boeken (ook dan hadden we niet eens de eerste geweest)... Maar eind goed, al goed, morgenochtend wordt er alsnog een auto gebracht...

We hebben vannacht heerlijk geslapen in Dos Palmas Airport. Na een simpel maar lekker ontbijt richting de autoverhuur, daar een paar uur zoet geweest en toen maar besloten om de taxi naar Dos Palmas Country Inn te pakken. De eigenaar Peter is Nederlands en we zijn op goed geluk naar hem gereden in de hoop dat hij een kamer vrij heeft en een auto voor ons kan regelen...

De taxi ging nog helemaal verkeerd en na telefonische uitleg van Peter heeft ie het alsnog gevonden. Hij heeft meteen ruzie gemaakt met de taxichauffeur omdat die dus veel te veel rekende (toch zijn eigen schuld dat hij helemaal verkeerd rijdt!).

Peter is DE man want heeft dus een auto voor ons geregeld en ook nog voor een redelijke prijs! Pfff, wat een opluchting en we zijn fan van Peter ;-)

En we hebben nu ook nog eens een super coole auto!! Foto's volgen...

X

Reacties

Reacties

Ronald

ha luitjes, ik zie het probleem niet. Naar San Jose, California is maar 6.056 km. = 6 uurtjes vliegen. Mooie aktie hahaha. Veel plezierrr in California ;-)

Mikal

En Siem, kan je er vissen ????

Jose

Je wilde avontuur, je krijgt avontuur!! Pfff gelukkig goed afgelopen!!

Thomas

Voortaan maar weer gewoon gezellig via het reisbureau gaan boeken want die moderne manier via de computer is jullie helaas niet gegeven :0)

Margot

Hihihihihihihahahahahahaha! Zo en nu op pad xx

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!