Ao Nang
Vanmorgen om 6 uur ging de wekker weer. We hebben een vlucht te halen van Don Mueang Airport (ook in Bangkok) naar Krabi. Ontbijt was inbegrepen maar we waren te vroeg dus namen genoegen met alleen een bak koffie... Alleen ging het koffieapparaat net reinigen 😣 Voordat die klaar was kwam de taxi al aanrijden dus met lege maagjes op pad.
Op het vliegveld was het allemaal zo geregeld. En na een vlucht van iets meer dan een uur zijn we dus in Krabi.
Weer 45 minuten rijden met de taxi naar ons hotel en wat een heerlijk plekje is dat!!
We hebben meteen een scooter gehuurd en zijn een stukje gaan rijden richting het strand. Daar is het behoorlijk druk met barren, restaurants en winkels. Gezellig dus. Na een heerlijke Thaise lunch zijn we op ons gemak weer terug gereden en even bij het zwembad gezeten. Even relaxen!! Ik heb het vannacht nl 3 uur zien worden dus ben behoorlijk gesloopt!!
Nu zitten we bij het restaurant bij ons resort wéér heerlijk te eten!! Siem gooit meer van zijn eten in het water omdat de vissen die hier in het water zitten behoorlijk groot zijn en als een stel haaien op het eten afvliegen 🐟 Vind ie leuk! 😂
Ondertussen heeft iemand het aan knopje van de krekels en gekko's gevonden. Dus hopelijk houden die ons niet wakker 🫣
💋
Heel snel op zoek naar het uit knopje Au🤣 en anders helpen oordoppen ook😉.
Lijkt dat er plagertjes meereist
Hoop het ook niet😁