Phuket
Nooit gedacht ooit te typen dat we in Phuket zitten ππ€π«£ Maar vanwege oud & nieuw is alles behoorlijk volgeboekt en duur π€ Dus de keuze gemaakt hier met oud & nieuw te verblijven en dan door te reizen naar de eilanden.
Gisteravond om 10 uur kregen we zelfs ineens bericht van Booking dat de gereserveerde kamer geannuleerd was. Ik meteen gebeld naar het hotel en bleek dat er sprake was van een overboeking. Nu konden we wel komen maar dan iedere dag een andere kamer. We hebben ervoor gekozen dat maar te doen, we blijven 3 nachten in Elite Atoll maar moeten dus iedere dag verkassen. Het is niet anders π
Vanmorgen weer met een privΓ© taxi deze kant op gereden. Weer een rit van ongeveer een uur. Onderweg zelfs nog gewisseld van chauffeur omdat die van ons hoofdpijn had en om aflossing had gevraagd π
Maar dit is dus een behoorlijk luxe hotel!! Infinity pool op het dak, woonkamer met bank, badkamer met stortdouche, keuken met een wasmachine (dus meteen een wasje gedraaid π), slaapkamer met een heerlijk bed en een balkon met een bad er op π€
We zijn wat ver van het strand dus we hebben even relaxed gedaan en de hele dag bij het zwembad gelegen π Heerlijk!!
Goed te doen zo.
π
En wij maar naar een grauwe lucht kijkenπ₯°
Gelukkig dat jullie wat gevonden hebben voor Oud en Nieuw. En je mag best wel een beetje zon hierheen sturen hoor,vreselijk grauw en somber weer.
Toch wel één van de mooiere plekjes ...:)