Koh Lanta 2025
Happy new year ✨
Zo, we hebben het overleefd. Oud en nieuw in Phuket... Tis weer eens wat anders 😆 We hebben een leuke avond gehad maar wat was het druk 😳
We hebben eerst een overheerlijk visje gegeten en zijn toen richting Nai Harn Beach gereden. Wat een drukte! Alle locals waren lekker aan het feesten en hadden ieder stukje strand bezet met hun hele familie. Ze zaten lekker op kleden met muziek en eten en drinken.
Wij waren rond 11 uur weer terug in het hotel en hebben daar op het dakterras gezeten om goed zicht te hebben op het vuurwerk wat al de hele avond aan de gang was. Tot 10 voor 12 hebben we daar samen gezeten met 6 man personeel. Net voor 12 uur stond ineens het terras vol met andere gasten. Dus geproost, even vuurwerk gekeken en toen naar bed.
Vanmorgen werden we alweer om 9.30 u opgehaald met een taxi om de speedboot van 11.15 u naar Koh Lanta te pakken. We waren ruim optijd en de boot vertrok ook een kwartier vroeger. Lekker 👍🏻 Jammer joh, eenmaal buiten de haven moesten we overstappen naar een andere boot en hebben we daar nog 3 kwartier gedobberd omdat er nog een boot moest komen met mensen 😅 Je kan je er druk om maken (wat ook een aantal mensen deden), maar wat doe je er aan 🤷♀️
Dus toen de boot vol was gepropt konden we dan eindelijk op weg. Eerst via Phi Phi (alle tassen en koffers eraf en wat niet wordt meegenomen door de mensen die hier blijven, gaat weer terug de boot op 😂), mensen eraf, mensen erbij en door. Op naar Koh Lanta!!! 🥳
Daar zijn we nu dus en wat heerlijk! We zitten bij Moonwalk Lanta Resort. Best een basic hutje maar van alle gemakken voorzien en een fijne plek aan het strand. We kwamen er net achter dat het resort waar we 11 jaar geleden zaten hier 50 meter verder zit 🤣
We zitten nu te wachten op onze vis die op de bbq ligt dus dat wordt smullen 🤤
💋