Simon-Audrey.reismee.nl

Ko Phangan

Hallo allemaal. Weer een nieuwe aflevering van Siem en Au

Laughing
. Nudus vanuit Ko Phangan.

Vanmorgen werden we opgehaald door de bus om 06.15 uur om ons naar Bangkok Airport te brengen. Wat een dodemansrit!! Volgens mij had hij zijn rijbewijs bij een pak cornflakes gekregen! Niet normaal! Verder zag ik niemand zijn gezicht vertrekken, dus voor Thaise begrippen zal het wel normaal zijn geweest, maar wij hebben 3 uur voor ons leven gevreesd.

Maar we zijn dus heelhuids bij het vliegveld aangekomen en konden al bijna meteen boarden om naar Koh Samui te vliegen. Eenmaal daar aangekomen, na een vlucht van 1 uur en 10 minuten, hebben we meteen tickets geboekt voor de boot. Dat was weer een tochtje van ongeveer een klein uurtje.

We zijn dus weer lekker onderweg geweest. Maar nu zitten we wel op een prachtig plekje! We zitten in Royal Orchid Guisthouse. We hebben een hutje op de 2e rij. We zitten dus niet meteen op het strand, maar nu hebben we wel iets meer privacy en een super uitzicht. Daarvoor moeten we wel een metertje of 10 naar boven klauteren via een super stijl pad, maar een beetje beweging schijnt goed voor ons te zijn... Tegenover ons ligt het eilandje Koh Ma, waar we prachtig op uitkijken en waar we via een smal zandpad (met eb) naartoe kunnen lopen. Vanmiddag hebben we op dit pad naar de ondergaande zon zitten kijken.

Wat een super relaxed stukje! We genieten van de rust en hebben hier voor 2 nachten geboekt. Morgen gaan we een scooter huren (na eerst een ochtend uitslapen en niks doen op het strand) om het eiland een beetje te verkennen. We willen graag de andere kant van het eiland ook zien, dus we gaan kijken of we daar een leuk plekje kunnen vinden om te overnachten en alvast te boeken. Het schijnt dat daar toch net iets meer te doen is, leuke winkeltjes, gezellige kroegen en wat meer jongelui. Lijkt ons ook wel wat!

Nog even voor Jayne: de f'ohn is gebruikt (bijna iedere dag) maar ging al na 5 dagen kapot. Ik loop nu dus al een paar dagen met ontploft haar rond!!

Wink
Gelukkig heb ik nog een paar smeerseltjes waardoor het iets minder erg is. Maar ach, ik hebvakantie!!
Cool

Pas op dat jullie geen kou vatten

Undecided

Kus van ons!

Danielle

Wat een geweldige verhalen zeg allemaal! Vooral die foto's met die tijgers, echt zo lief!

Heel veel plezier en geniet van het mooie weer.

Dikke kus van Jor en Daan